Actie vakantietas Actie vakantietas

Wat een mooie inbreng en wat fijn dat vele de afgelopen weken de actie een warm hart hebben toegedragen. Regelmatig moest ik op pad richting het Michaëlhuis om de boodschappenkar leeg te halen, want er kon dan niets meer bij. Elke keer weer verbaasd over het vele mooie speelgoed, knutselmateriaal en de bakmixen die in de winkel- wagen zaten. Door uw inbreng hebben we 50 tassen van een mooie inhoud kunnen voorzien. Als diaconie hebben we, om elk kind van een gelijkwaardig gevulde tas te voorzien, wat extra aanvulling gedaan in de vorm van groot buitenspeelgoed en nog wat bakmixen. Door de inzet van de diaconie van de Johanneskerk hebben we een aantal middenstanders, uit de regio, bereid gevonden om, samen met de diaconie van de Johanneskerk, een bijdrage te leveren aan de actie door middel van cadeaubonnen/vrijkaartjes voor een leuke (dag)activiteit in de regio.

De tassen zijn, vlak voor de grote vakantie, verspreid door de voedselbank onder de kinderen van 2 t/m 12 jaar. Om de jeugd van 13 t/m 18 niet te vergeten hebben we die groep een cadeaubon gegeven om hen zo te ondersteunen in de aanschaf van schoolspullen voor het nieuwe schooljaar.

Onze dank gaat uit naar iedereen die deze actie een warm hart heeft toegedragen, zowel de gemeenteleden voor al het speelgoed, knutselmateriaal en de bakmixen als de middenstanders voor het beschikbaar stellen van een leuke (dag)activiteit.

Namens de diaconie,
Marlies Schimmel, jeugddiaken

 
terug