De kerkbanken blijven leeg maar we blijven verbonden De kerkbanken blijven leeg maar we blijven verbonden

De komende zondagen blijven ook de kerkbanken van de Michaëlkerk helaas leeg... 

We hebben besloten om de landelijke richtlijnen te volgen en sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Dit om de piek in corona besmettingen te spreiden of af te vlakken. 
Wel zal er iedere zondag een viering in besloten kring zijn, met in ieder geval ds. Pieter Goedendorp (of een andere voorganger), een kerkenraadslid, organist en mensen van het beamerteam.  Deze dienst zal via kerkomroep.nl te volgen zijn, zodat we toch met elkaar verbonden blijven.  Juist in tijden van nood is het belangrijk om samen te blijven komen om te bidden, te zingen en het woord van God te horen. Ook al is het op een andere manier dan anders.
De kerkdienst van zondag 15 maart jl. was door een overbelasting van het systeem van kerkomroep niet in alle gevallen goed te volgen. Gelukkig is de dienst wel bewaard gebleven en alsnog via het archief terug te vinden. Voor de komende zondagen geldt dat we de dienst kort van tevoren opnemen en dan op de website van kerkomroep plaatsen. Op die manier hopen we de overbelasting te omzeilen.

Ook alle doordeweekse activiteiten komen tot nader order te vervallen. We zijn hard bezig om creatieve manieren te vinden om ons gemeenteleven en het omzien naar elkaar op andere manieren in te vullen. Laten we moed en vertrouwen houden en nog meer dan anders naar elkaar omzien. 
Via de website, nieuwsbrieven, social media en mondeling contact houden we u in de komende dagen en weken op de hoogte van hoe alles zal gaan en hoe we betrokken blijven op elkaar!

 
 
terug