De kerkbanken blijven leeg maar we blijven verbonden De kerkbanken blijven leeg maar we blijven verbonden
Vanwege de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus blijven de kerkbanken van de Michaëlkerk op zondagmorgen helaas leeg... 
We hebben besloten om de landelijke richtlijnen te volgen en sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. 

Wel is er elke zondag een internetviering in besloten kring, met in ieder geval ds. Pieter Goedendorp (of een andere voorganger), een kerkenraadslid, organist en mensen van het beamerteam.  Deze dienst zal via Kerkomroep te volgen zijn, zodat we toch met elkaar verbonden blijven. Juist in tijden van nood is het belangrijk om samen te blijven komen om te bidden, te zingen en het woord van God te horen. Ook al is het op een andere manier dan anders.
De kerkdienst worden live uitgezonden op zondagmorgen om 09.00 uur via Kerkomroep en zijn naderhand via het archief van Kerkomroep en ons kanaal op YouTube terug te zien. 

Ook alle doordeweekse activiteiten zijn tot nader order vervallen. We zijn hard bezig om creatieve manieren te vinden om ons gemeenteleven en het omzien naar elkaar op andere manieren in te vullen. Laten we moed en vertrouwen houden en nog meer dan anders naar elkaar omzien. 
Via de website, nieuwsbrieven, social media en mondeling contact houden we u in de komende dagen en weken op de hoogte van hoe alles zal gaan en hoe we betrokken blijven op elkaar!

 
 
terug