Groepen voor dertigers (en 'veertigers) Groepen voor dertigers (en 'veertigers)
Onder de ‘dertigers’ in onze gemeente draaien er een paar initiatieven en ontmoetingsgroepen. Niet in iedere KRUISPUNT lezen we erover, maar ze zijn beslist vitaal en wat nog veel belangrijker is: ze staan ook open voor nieuwe deelnemers / deelneemsters. De deelnemers van de verschillende groepen onderhouden contact via een door één van hen bijgehouden app-groep. Meld je gerust bij één van de volgende contactpersonen:

De Groene Starters trekken met enige regelmaat met de gezinsleden de natuur in en reiken elkaar in lief en leed de hand.
Contactpersoon is Dewi Veer: .

De groep ‘Praktisch Geloven’ komt bij elkaar om naar aanleiding van een populair-theologisch boek te spreken over thema’s die met geloven en kerk-zijn te maken hebben.

Conctactpersoon is Marjon van den Ham:

.

Een nieuwe groep ontstond rond hetinitiatief ‘Geloofsopvoeding: help, hoe doe je dat?’ van Anne Westerduin en Pieter Goedendorp. De ouders die daaraan deelnemen gaan graag door met de kring. Onlangs is er een datumprikker rondgegaan. Wil je je aansluiten meld je dan gerust bij ds. Pieter Goedendorp:

 
terug