Kerstmarkt Kerstmarkt


Vrijdag 13 december a.s. organiseert de Ondernemers- vereniging Leersum in het winkelgebied een kerstmarkt van 15.00 - 21.00 uur.

Ook de "Dorpssoep" is op deze

datum present: van 17.00 tot 19.00 uur is er een uitdeelpunt in het winkelcentrum én bij het Michaëlhuis. Dankzij de medewerking van lokale ondernemers is er op deze manier weer gelegenheid andere dorpsgenoten rond de (gratis) soep te ontmoeten. Vanuit de Michaëlkerk worden rond deze kerstmarkt en Dorpssoep ook een aantal eigen (muzikale) activiteiten

georganiseerd.

In de vitrinekast in het Michaëlhuis is een tentoonstelling met kersttaferelen uit de collectie houtsnijwerk van de heer Arie Vink. Deze tentoonstelling is de hele decembermaand te bezichtigen. Van enkele afbeeldingen zijn kerstkaarten gemaakt, dus voor iedereen die nog op zoek is naar een bijzondere kerstkaart is het zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen.

Programma:

17.00-18.30 uur: Dorpssoep
17.30-18.00 uur: een optreden van kamerkoor de Living Song uit Leersum, dat ook dit keer de gelegenheid biedt met een aantal liederen mee te zingen.
18.15-18.45 uur: een optreden van projectkoor Prove-It uit Veenendaal, dat inmiddels vaste gast is in de Michaëlkerk en iedere keer weer voor een sprankelend optreden zorgt.
19.00 - 19.30 uur: accordeonvereniging Crescendo, met een sfeervol, bij de decembermaand passend programma.
Ook buiten is er volop activiteit. Vanaf 15.00 uur zijn jongeren van de corsogroep van de interkerkelijke Jeugdraad met kramen present, met zelfgemaakte kerstartikelen en allerlei lekkers.
Ook de "buren" op het Kerkplein doen mee: het Kunstgilde opent eveneens haar deuren met een expositie en winterfair.

Kortom: van harte welkom op het Kerkplein en in de Michaëlkerk!

Klik hier voor de poster.
Klik hier voor het programma.
 

terug