De BOEKSPOT in het Michaëlhuis De BOEKSPOT in het Michaëlhuis

De BOEKSPOT: helemaal ‘in’ 
Zo’n zes jaar is de Boekspot in het Michaëlhuis intussen de plek waar iedereen die dat wil boeken die de moeite waard zijn om door te geven in kan achterlaten èn eruit mag meenemen! Er is intussen een verzameling prachtige, mooie, spannende, ontroerende en uitdagende boeken. Leuk om in de zomertijd eens een kijkje te nemen!  
Omdat het aantal uitleningen in de afgelopen maanden fors steeg, maken de planken de laatste tijd soms zowaar een lege indruk. Daarom voerden we een nieuwe regel in: één boek per keer! Zo blijft er voor een ander ook nog iets te kiezen over. 
Kom zo vaak u wilt. En heeft u een mooi boek liggen dat voor een ander de moeite waard is? Laat het gerust achter bij de kast…
De Boekspot is altijd bereikbaar op vrijdagmorgen en al naar gelang er activiteiten zijn in het Michaëlhuis. Een Boekspot sluit aan bij wat er al gebeurt in het gebouw. Dus in principe: vrijdags onder markttijd en zondagmorgen na kerktijd. Maar natuurlijk ook wanneer er ‘s avonds een lezing of vergadering is. 
Boekspots zijn bedacht door de bibliotheken, die op deze manier het delen en lezen van boeken breed ondersteunen. Op www.boekspots.nl is daarover meer te lezen. 
terug