Moldaviëgroep Moldaviëgroep

7 November was het zover, de stamppot-maaltijd. Het was een groot succes! Het was een gezellige avond onder het genot van heerlijke stamppot. Hiervoor willen wij de sponsoren, de stamppot koks, al onze hulp en natuurlijk al onze stamppot eters bedanken! Dankzij u hebben wij het mooie bedrag van ruim  € 800,- opgehaald! 


Natuurlijk hebben wij de komende tijd nog veel meer plannen! 
Zo staan wij op 9 december zowel in de Johanneskerk als in de Michaëlkerk na afloop van de dienst met heerlijke cake en gebak. 
14 december is er weer kerstmarkt in Leersum, ook hier zijn wij natuurlijk van de partij! Hier staan wij met onze handgemaakte kerstartikelen en oliebollen. Ook zal er een intekenlijst liggen voor de oliebollen actie op 31 december. Als u zich hiervoor inschrijft komen wij op 31 december de oliebollen bij u thuis bezorgen. 
Ook zijn wij bezig met een kerstbomen actie. De kerstbomen kunnen per e-mail worden besteld op het e-mail adres: 
                             leersum4moldavie@hotmail.nl
of via het telefoonnummer: 06 22 45 14 88. Achter in de Johanneskerk en Michaëlkerk zal er een intekenlijst liggen voor het bestellen van de bomen. Op zaterdag 1 of 8 december bent u natuurlijk ook van harte welkom bij kwekerij Charvat op de Bremweg 8 in Leersum om een mooie boom uit te komen zoeken. 

 
 
terug